Suroviny:

450 g jehněčích jater

2 rozetřené stroužky česneku 2 zelené papriky, zbavené semínek a pokrájené 1 pokrájená cibule 3 lžíce škrobové moučky 2 lžíce podzemnicového oleje 2 lžíce rajčatového protlaku 3 lžíce suchého sherry 2 lžíce sójové omáčky

Návod:

Ostrým nožem odstraňte z jater tuk a pokrájejte je na nudličky. Do velké mísy dejte 2 lžíce škrobové moučky. Přidejte do mísy nudličky z jater a dobře je s moučkou promíchejte, aby se jí všude pokryly. Ve velkém předehřátém woku nebo velké pánvi rozehřejte podzemnicový olej. Přidejte jehněčí játra, pokrájenou cibuli, rozetřený česnek a pokrájenou zelenou papriku a za častého míchání smažte 6-7 minut, nebo dokud nejsou nudličky jater a zelenina měkké. Smíchejte v misce rajčatový protlak, sherry, zbývající lžíci škrobové moučky a sójovou omáčku. Přidejte směs do woku a 2 minuty vše povařte, aby omáčka zhoustla. Hotový pokrm rozdělte do ohřátých servírovacích misek a okamžitě podávejte.