ITALSKÉ ČOKOLÁDOVÉ LANÝŽE

Suroviny:

175 g tmavé čokolády
50 g nastrouhané mléčné čokolády
50 g moučkového cukru
50 g mletých mandlí
40 g (3 lžíce) nesoleného másla
2 lžíce mandlového (amaretto) nebo pomerančového likéru

Návod:

Rozpusťte tmavou čokoládu s likérem v misce umístěné nad pánví s horkou vodou. Neustále míchejte, aby se vše spojilo. Přidejte máslo a míchejte, dokud se nerozpustí. Vmíchejte cukr a mandle. Nechte směs vychladit v ledničce, potom z ní udělejte 24 koulí. Nastrouhanou čokoládu dejte na talíř a koule v ní obalte. Vložte koule do papírků na cukroví a nechte vychladit.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Celková rekonstrukce bytu, Rekonstrukce 7 bytů v činžovní domě včetně fasády a balkónů, Rekonstrukce bytu.