KOŇAKOVÉ KUŘE

Suroviny:

1 kuře
120 g sterilovaných žampiónů
6 dl koňaku
husí játra celá
hřebíček tlučený
čili

Návod:

Čisté kuře podélně rozpůlíme a dusíme v koňaku do poloměkka-koňak mírně přisolíme. Jednu půlku naplníme husími játry a posypeme tlučeným hřebíčkem. Druhou půlku naplníme pokrájenými žampiony a posypeme špetkou koření čili. Obě půlky dáme do pekáčku, podlijeme zbylým koňakem a v předehřáté troubě dopečeme doměkka. Jako přílohu podáváme hranolky opečené nasucho.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

auto

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně,auto.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Obložení kachliček, Skleněný obklad na záda kuchyně, Výroba kuchyňské linky.