NAKLÁDANÁ SLEPICE S ANANASEM

Suroviny:

1 slepice
100 g soli
2 lžíce smetany do kávy
1 lžička cukru
1 kelímek majonézy
1 plechovka ananasu
hlávka salátu

Návod:

Cukr se solí převaříme v 1,5 l voda. Vodu necháme vychladnout a zalijeme s ní očištěnou a na porce nakrájenou slepici. Necháme stát dva dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a povaříme v trošce vody. Pak ji zbavíme kostí a kůže a necháme vychladnout. Majonézu smícháme se smetanou, přidáme ananasovou šťávu. Na salátových listech upravené maso polijeme majonézou a posypeme nadrobno nakrájeným ananasem. Přílohou může být pečivo anebo bílý chléb.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na rekonstrukci kuchyně?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce kuchyně,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Výroba kuchyňské linky, Kuchyňská linka, Schodiště a kuchyňská linka.