RIZOTO Z HUSÍCH JATER

Suroviny:

30 dkg husích jater
20 dkg rýže
9 dkg másla
3 dkg husího sádla
3 dkg cibule
2 dkg parmezánského sýra
2 žampiony
4 zrnka pepře
sůl

Návod:

Očištěná vypraná husí játra nakrájíme na malé kousky a na jemně nasekané, na másle usmažené cibulce dusíme za stálého míchání asi 10 minut. Pak je opepříme, přidáme k nim na másle udušené, na plátky nakrájené žampiony a zvlášť předem na husím sádle udušenou rýži, vše dobře promícháme, trochu zalejeme vývarem a dusíme ještě asi 3 minuty. Rizoto na míse upravíme do tvaru kopečku, posypeme parmezánem a podáváme k němu šťávu z pečené husy.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

problém

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: návrh a výroba kuchyňské linky, Schodiště a kuchyňská linka, Obložení kachliček.