JAPONSKÉ CUKROVÍ K ČAJI

Suroviny:

1 šálek sladkého nálevu z kompotu
2 lžičky želatiny

Návod:

Cukroví vyrábíme tak, že sladký nálev z ovocného kompotu smícháme se želatinou a necháme nabobtnat. Zahřejeme, až do doby, než se želatina rozpustí. Nalijeme pak do formiček na vánoční cukroví a v ledničce necháme ztuhnout. Formičky vyklopíme a sladké želé podáváme k čaji, případně je ještě před podáváním hustě posypeme hrubým krystalovým cukrem.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

dítěRodina

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Rekonstrukce kanceláře/ateliéru, Rekonstrukce bytu, rekonstrukce koupelny a WC.