RYBÍ POLÉVKA SAKANA JUŠIORIU

Suroviny:

500 g rybích kostí, hlav a ploutví
80 g jemně nasekané cibulky i s natí
15 dl vody
2 lžíce saké
1-2 lžíce sójové omáčky
1 lžička soli
1/2 lžičky glutamátu sodného

Návod:

Rybu přelijeme vodou a vaříme. Jakmile voda začne vřít, snížíme teplotu a vaříme asi 10 minut.
Přitom sbíráme nečistoty z povrchu. Hotový vývar přecedíme do čistého hrnce, přidáme saké, sójovou omáčku, sůl, glutamát. Dochutíme podle potřeby. Na dno každé polévkové misky nasypeme trochu sekané cibulky. Vývar znovu přivedeme do varu, do každé misky nalijeme asi 2 dl a ihned podáváme.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: <a href="http://www.nejremeslnici.cz/c/rekonstrukce-1">rekonstrukce</a>,<a href="http://www.nejremeslnici.cz/c/saka-1109">saka</a>,<a href="http://www.nejremeslnici.cz/c/kuchyne-6">kuchyně</a>.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Celková rekonstrukce bytu 80m2 3kk, Rekonstrukce kanceláře/ateliéru, Rekonstrukce bytu, nová koupelna a WC.