Suroviny:

8 mladých kukuřičných klásků

4 vykostěná kuřecí prsíčka 4 jarní cibulky 1 červená řepa 1 zelená paprika 1/2 šálku fazolových klíčků 4 lžíce sójové omáčky 4 lžíce mirinu 1 lžíce sezamového nebo slunečnicového oleje 1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvorového kořene

Návod:

Stáhněte z kuřete kůži a pokrájejte maso na tenké, asi pětimilimetrové plátky. Zbavte obě papriky semínek a pokrájejte je na plátečky. Oloupejte cibulky a rozkrájejte je. Podobně upravte i kukuřičné klásky. V jednom talíři smíchejte papriky, jarní cibulky, kukuřičné klásky, fazolové výhonky a nakrájená kuřecí prsíčka. Na velké pánvi ohřejte olej a po malých dávkách přidávejte zeleninu s kuřecím masem. Dbejte na to, aby se všechno dobře osmažilo. Smíchejte sójovou omáčku, mirin a zázvor a vzniklou omáčkou zalijte hotové kuře se zeleninou.