Suroviny:

450 g lososích plátků, bez kůže

225 g konzervovaných kostek ananasu, okapaných 100 g podélně rozpůlených mladých klásků kukuřice 100 g fazolových výhonků 2 lžíce slunečnicového oleje 2 lžíce rajčatového kečupu 2 lžíce sójové omáčky 2 lžíce polosladkého sherry 1 lžíce mleté papriky 1 lžička škrobové moučky 1 pokrájená červená cibule 1 oranžová paprika, zbavená semínek a pokrájená 1 zelená paprika, zbavená semínek a pokrájená

Návod:

Ve velkém předehřátém woku rozehřejte slunečnicový olej. Smažte na něm za neustálého míchání 5 minut cibuli, papriku a klásky kukuřice. Promyjte maso pod tekoucí vodou a osušte papírovým ubrouskem. Pokrájejte lososí maso na nudličky a dejte je do velké mísy. Posypte paprikou a dobře promíchejte. Dejte lososí maso do woku společně s ananasem a za stálého míchání smažte asi 2 minuty, dokud maso nezměkne. Přidejte do woku fazolové výhonky a dobře promíchejte. Smíchejte v misce rajčatový kečup, sójovou omáčku, sherry a škrobovou moučku. Přidejte směs do woku a vařte, dokud nezačne šťáva houstnout. Okamžitě hotový pokrm podávejte na ohřátých talířích.