POLÉVKA BOUILLABAISE

Suroviny:

150 g mořských plodů
100 g rybího filé
100 g brambor
100 g cibule
100 g rajčat
2 polévkové lžíce bílého vína
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje
1 bobkový list
sůl
pepř

Návod:

Mořské plody necháme rozmrazit. Do 1l vroucí osolené vody vložíme na kostičky nakrájené brambory. Přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou cibuli a rajčata rozkrájená na čtvrtky. Přilijeme olivový olej a vaříme 8 minut. Po té vložíme na kostičky nakrájené rybí filé, mořské plody, nasekaný česnek, bobkový list a vaříme ještě 15 minut. Na závěr přidáme do polévky bílé víno a dle chuti přisolíme.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme