Pro všechny co rádi vaří a rádi zkoušejí něco nového přinášíme pár tipů na zajímavé kuchařky plné rad a receptů.

Maso, zvěřina, drůbežKeith Richmond, Lucy KnotováVydavatelství Rebo ProductionsVelká encyklopedie čokoládyCh. Franceová, Ch. McFaddenováVydavatelství Rebo Productions
Nepostradatelné informace o všech druzích mas včetně klokaních či pštrosích specialit. Tipy pro nákup, opracování, přípravu i vaření.Fascinující příběh čokolády, ucelené informace o její historii a zpracování, a především recepty na přípravu lákavých pochoutek.
256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde
To nejlepší z rybí kuchyněLinda DoeserováVydavatelství Rebo ProductionsTo nejlepší z vegetariánské kuchyněLinda FraserováVydavatelství Rebo Productions
Pstruh, treska, škeble či krevety - jednoduché i exotické recepty z celého světa na přípravu ryb a darů moře.Nechte se inspirovat našimi recepty a zjistíte, že vegetariánské jídlo není jen smažený sýr a že i bezmasé pokrmy jsou chutné a lákavé.
256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde
Nová čínská kuchyněMichael D. KlímaVydavatelství GradaTo nejlepší z italské kuchyněA. Boggianová, J. Wrightová, K. WhitemanováVydavatelství Rebo Productions
Kuchařka poprvé vyšla v roce 1969, kdy autor uveřejnil originální recepty z čínské restaurace ve Vodičkově ulici v Praze, v níž působil jako ředitel. Ve zcela nově přepracovaném vydání autor seznamuje čtenáře se zajímavými technologickými postupy přípravy čínských jídel, s netradičním kořením i surovinami. Kniha přináší velké množství skvělých receptů pro 4 a 10 osob, jež si každý milovník orientální kuchyně sám snadno připraví.Výběr ze 100 receptů na tradiční i méně známá italská jídla a podrobné popisy jednotlivých surovin včetně oblíbených těstovin a sýrů.

256 stran, cena 399,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde

122 stran, cena 139,- Kč,tuto publikaci lze objednat zde