Ostružinový džem s jablky

Suroviny:

1 kg ostružin
1 kg jablek
1 kg cukru

Návod:

Nejprve podusíme jablka do měkka, pak přidáme celé ostružiny a cukr. Vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Horkým džemem plníme vypařené sklenice. Uzavřeme je víčky, obrátíme dnem vzhůru a dáme vychladnout. Můžeme je i sterilizovat, a to 10 minut při 85oC.
 

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: návrh a výroba kuchyňské linky, Kuchyňská linka, Výroba kuchyňské linky.