OVOCE V RUMU

Suroviny:

pětilitrovou láhev na okurky
průběžně sklízené letní ovoce
cukr
rum

Návod:

Postupně budeme letní ovoce, jak budou dozrávat jednotlivé druhy, vrstvit do sklenice. Začínáme s jahodami, kterých dáme na dno vrstvu, zasypeme cukrem a zalijeme rumem. Stejně pokračujeme s dalším ovocem, jak postupně dozrává: vrstvíme maliny, kousky broskví, višně, třešně, švestky a konečně kuličky hroznového vína. Každou vrstvu ovoce pravidelně zasypáváme pár lžícemi pískového cukru a zalíváme rumem. Ovoce je hotové asi tři týdny po přidání poslední vrstvy.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Rekonstrukce showroomu zdravotnických přístrojů, Rekonstrukce bytu, nová koupelna a WC, Rekonstrukce 7 bytů v činžovní domě včetně fasády a balkónů.