OVOCNÉ BRULÉE

Suroviny:

450 g směsi letního ovoce – třešní, borůvek, malin, rybízu atd.
4 lžíce krystalového cukru
1 kelímek polotučné či plnotučné smetany
1 kelímek bílého neslazeného jogurtu
1 lžička vanilkové esence

Návod:

Smetanu, jogurt a vanilkovou esenci smícháme dohromady a hojně navršíme na ovoce, které jsme rozdělili do zapékacích misek. Každou porci posypeme krystalovým cukrem a necháme zapéci v předem předehřátém grilu nebo troubě cca 2 – 3 minuty, dokud cukr nezkaramelizuje. Před podáváním necháme chvilinku odstát.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

CvičeníMozekpaměť

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Skleněný obklad na záda kuchyně, návrh a výroba kuchyňské linky, Obložení kachliček.