ČOKOLÁDOVÉ FLAMERI S JAHODAMI

Suroviny:

750 ml mléka
250 g čerstvých jahod
150 g hrubé krupice
80 g čokolády
50 g cukru
1 balíček Lučiny
špetka soli
sníh ze dvou bílků

Návod:

Smícháme mléko, strouhanou čokoládu a sůl a přivedeme k varu. Za stálého míchání přisypeme krupici a uvaříme kaši. Do mírně prochladlé kaše zapracujeme cukr a nakonec sníh z bílků. Misky vypláchneme vodou a naplníme prochladlou směsí, poklademe očistěnými a osušenými jahodami. Dáme vychladit do chladničky, nejlépe do rána. Zdobíme Lučinou, kterou jsme vyšlehali se lžící vody a čerstvými jahodami.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

pamatkyUNESCO

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Rekonstrukce showroomu zdravotnických přístrojů, Rekonstrukce bytového jádra, Návrh a realizace podkrovního bytu.