JABLKA V ČOKOLÁDOVÉM ZÁVOJI

Suroviny:

1 - 2 jablka
3 lžíce mléka
1 lžíci zavařeniny
1/2 tabulky čokolády na vaření

Návod:

Jablka oloupeme a nerozkrájená uvaříme. Po mírném vychladnutí z nich odstraníme jádřinec a vzniklý otvor vyplníme rybízovou zavařeninou. Mezitím v trošce mléka rozvaříme nastrouhanou čokoládu na vaření a polijeme jí vychladlá jablka. Podáváme je vlažná nebo úplně studená.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

HerečkaModelkaRetro

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na rekonstrukci kuchyně?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce kuchyně,kuchyně,model.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: návrh a výroba kuchyňské linky, Kuchyňská linka, Obložení kachliček.