JAHODOVÉ HRUDKY

Suroviny:

300 g čerstvých jahod
250 g lístkového těsta
3 lžíce moučkového cukru
1 vejce.

Návod:

Lístkové těsto vyválíme na tenký plát, rozkrájíme na čtverečky, do každého vložíme jahodu, rohy těsta přeložíme a vytvoříme tak přimáčknutím šátečky. Ty pak potřeme rozšlehaným vejcem. Urovnáme je na vodou opláchnutý plech, v rozehřáté troubě prudce zapečeme dorůžova. Po upečení je pocukrujeme, podáváme horké.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

horoskopyHubnutíjidlo

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: designové úpravy bytu, Návrh a realizace podkrovního bytu, Rekonstrukce 7 bytů v činžovní domě včetně fasády a balkónů.