LILKOVÝ KAVIÁR

Suroviny:

500 g lilků
2 cibule
2 rajčata
4 lžíce olivového oleje
mletý pepř
ocet
sůl


Návod:

Oprané lilky povaříme ve vodě nebo opečeme v troubě, oloupeme a umeleme na masovém strojku nebo velmi jemně nasekáme. Na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mleté lilky a opepříme, zalijeme troškou octa a dusíme, dokud se přebytečná voda nevydusí. Hotový pokrm necháme vychladnout, upravíme na mísu, ozdobíme rajčaty a podáváme.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Kuchyňská linka, Kuchyňská linka, kuchyňská linka na zakázku.