OMÁČKA TKEMALI

Suroviny:

500 g švestek bez pecek
4 stroužky česneku
špetka mletého koriandru
kopr
pepř
sůl

Návod:

Švestky rozmixujeme nebo umeleme na mlýnku na maso a povaříme do hustoty kysané smetany. Přidáme utřený česnek se solí a s mletým bílým pepřem, koriandrem a drobně pokrájeným koprem. Vše společně povaříme. Podle chuti můžeme přidat ještě trochu octa z červeného vína.

Omáčka se podává studená k šašlíku a rožněným masům i zelenině.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Návrh a realizace podkrovního bytu, Celková rekonstrukce bytu, Kompletní rekonstrukce bytu.