Navštivte restaurant Pod křídlem noci, kde můžete prožít jak romantickou večeři ve dvou, tak posezení se skupinou přátel – to vše v unikátním prostředí, kde se snoubí dva světy – svět světla a tmy.

Interiér přední „světlé“ části restaurantuInteriér přední „světlé“ části restaurantuInteriér přední „světlé“ části restaurantu

Možná již víte, že Praha se stala jednou z metropolí, která nabízí svým návštěvníkům unikátní gastronomický projekt, který můžete nalézt v Berlíně, Paříži či Moskvě. Neváhejte a zažijte kombinaci světla a tmy, spojenou s gastronomickým zážitkem a neopakovatelnou atmosférou. Světlá část restaurantu staví na své několikaleté tradici, mistrovství svých šéfkuchařů, pozorné obsluze a moderním designu. Tmavá část prezentuje novinku nejen v našem hlavním městě, ale celé České republice. Host je uveden do prostoru absolutní tmy, kde se mu otevírá nový rozměr vnímání a je nucen využít veškerých svých smyslů, vyjma zraku. Absolutní tma zvýrazní vaše chutě, vůně a prožitky. Atmosféru z netradičního stolování.

Aktuálně v nabídce:

  • menu oděná do zimního kabátu – nová 3chodová menu do tmavé části restaurantu od 690 Kč
  • vánoční a silvestrovské menu včetně speciálního live programu
  • dárkové vouchery v hodnotě 500 – 1000 – 1500 Kč (10% sleva při nákupu voucheru nad 3000 Kč; akce platí do 30.11.2008)
  • umocňuje originální program nejrůznějších žánrů.

... poznejte více

Kompletní nabídku včetně bonusového programu naleznete na webových stránkách restaurantu Pod křídlem noci.