Odsavač – zprvu nenápadný kuchyňský inventář, je dnes v mnohých kuchyních skutečnou dominantou, a to nejen designovou, ale i technickou. Módu rovných linií potvrzuje svým střídmým designem odsavač par Franke s modelovým označením FNES 907 BTH XS/Glass. Svou jedinečnost dokazuje vytvořením vzdušné clony, která zvyšuje efektivitu odsávání. Po zapnutí odsavače a vysunutí předního panelu fouká vzduch směrem dolů a vytváří vzdušnou clonu, která napomáhá ke kvalitnějšímu odsání par z vaření.

V královské rodině rovných linií kraluje dřez Franke PPX 611 s tzv. nulovým rádiusem. Právě tento typ dřezu je jedním z posledních trendů v kuchyňském vybavení. Nulový rádius je označení pro pravoúhlé tvary kuchyňských dřezů, které dokonale ladí s moderními rovnými liniemi celé kuchyně.

Rovnými liniemi se pyšní i Franke baterie FN 050. Tato baterie má na vnitřní straně zabudované podsvícení, které je nejen designově netradiční, ale i praktické. Pokud je vaše kuchyňské osvětlení nedostačující, můžete si vypomoci přímo osvětlením z této vodovodní baterie. Nápady Franke přinášejí nová, netradiční řešení, která se rychle stanou standardem mnohých domácností.

Franke. Pro kuchyně bez kompromisů.