Kuchyň hraje ve stále více domácnostech jednu z hlavních rolí. V mnoha případech se stává součástí obývacích pokojů, přičemž se v ní odehrávají nejen rodinné, ale i většina společenských událostí. A i to je důvod, proč design kuchyňských spotřebičů je v dnešních dnech tak důležitý. Společnost Philips představuje řadu kuchyňských spotřebičů Alu, které nejenže disponují vysokými výkony, ale díky svému jedinečnému designu a povrchové úpravě z anodizovaného hliníku potěší nejedno oko.

„Chápeme, že lidé chtějí výrobky, které jsou na první pohled úchvatné a dokonalé,“ říká Tammo de Ligny, designér společnosti Philips, a dodává: „Anodizovaný hliník nejenže jim dává věčnou krásu, ale zároveň je velmi hygienický a odolný proti poškrábání a osahání. Ale krása samotná není vše. Lidé zároveň kladou velký důraz na ušetření času, a tak chtějí, aby výrobky byly i co nejvýkonnější a odváděly kvalitní a rychlou práci. Na základě těchto požadavků vznikla Philips Alu kolekce, která v těchto ohledech nabízí skutečnou kvalitu bez kompromisů.“

Součástí Philips Alu kolekce je mimo jiné odšťavňovač HR 1861, mixér HR 2094 a akumulátorový tyčový mixér HR 1378.

Potěšte se všemi chutěmi 100% ovocné nebo zeleninové šťávy Odšťavňovač Philips Alu HR 1861 s dvoulitrovým odnímatelným zásobníkem na dřeň a s extrémním příkonem 700 W pro odšťavňování bez námahy nabízí dvě nastavení rychlosti pro měkké a tvrdé plody. Díky mimořádně dlouhé plnící trubici vhodné i pro celá jablka již nemusíte jednotlivé plody krájet, loupat nebo z nich odstraňovat pecky. Inovativní mikrosítko pro maximální výtěžek odšťavnění naplní vaši sklenici dokonale čirou 100% šťávou, aniž by došlo k nevítaným ztrátám. Pro větší bezpečnost lze přístroj zapnout až po uzavření nádoby dvěma svorkami z kartáčovaného hliníku. Orientační maloobchodní cena je 4.999 Kč.

Volný pohyb po kuchyni Bezšňůrový tyčový mixér Philips Premium HR 1378 můžete mít díky akumulátorovému provedení po ruce skutečně kdykoliv a kdekoliv ho budete potřebovat. Je vybaven odnímatelnou kovovou osou s dvojitou čepelí a XL sekáčkem s nožem na drcení ledu. Pro maximální bezpečnost při manipulaci je tento model navíc vybaven bezpečnostním tlačítkem, které předchází nechtěnému spuštění mixéru např. při jeho vyjímání z nabíjecího stojanu. Orientační maloobchodní cena je 3.999 Kč.

Tak jemné, šťavnaté, husté, smetanové, jak máte rádi Mixér Alu HR 2094 s příkonem 750 W a objemem skleněné nádoby 1,5 l přináší dokonalé mísení, mixování a drcení. Během pár sekund si tak můžete vychutnat jedinečný koktejl, ovocnou směs nebo polévku, vše dokonale jemné, šťavnaté, husté, smetanové, ledové nebo koktejlové. Osvětlený přepínač nabízí více rychlostí pro jednoduchý provoz podle vlastních požadavků, navíc na něm najdete i speciální osvětlená tlačítka pro náročné funkce: drcení ledu, „smoothie“ a pulzní regulaci. Čtyři vroubkované nože si poradí nejen s ledem, ale postarají se vždy o dokonalé promísení všech složek. Orientační maloobchodní cena je 3.499 Kč.

Více na http://www.chladnakrasa.cz/