Využijte akční nabídky převánočního letáku PROTON a vyberte si robota za mimořádnou předvánoční cenu.

Robotické vysavače Ecovacs představují inteligentní řešení pro každodenní úklid v domácnosti. Výhodou je antibakteriální povrch zabraňující růstu a rozmnožování bakterií na podlaze a v kobercích, možnost vymezení prostoru pro vysávání díky virtuální zdi nebo magnetické pásce, délka výdrže baterie, nízká spotřeba a možnost zapůjčení Seznam prodejen se zapůjčkou Ecovacs

Jak funguje robotický vysavač

Robotický vysavač je ovládán moderní technologií, která řídí řadu funkcí, od předvoleb režimů úklidu, přes časovač, až po komunikaci s nabíjecí stanicí. Díky množství senzorů umístěných na těle vysavače se robotické vysavače Ecovacs pečlivě vyhýbají všem překážkám a předchází také pádu ze schodů, či jakéhokoli vyvýšeného místa. Tím se zabraňuje poškození přístroje i nábytku.

Další senzory zajišťují zcela samostatný pohyb vysavače po místnosti, v rámci zvoleného úklidového režimu. Přijímač infračerveného signálu zajistí automatický návrat robota do nabíjecí stanice, v případě vybití akumulátoru.

Se svou malou výškou se snadno dostane pod nábytek, postele a sedací soupravy. Bez problémů poradí s nízkými prahy, přechodovými lištami i přechodem mezi podlahou a kobercem do 1,5 cm výšky.

Modely Ecovacs Deepoo D58 a D73 jsou vybaveny naprosto unikátní antibakteriální funkcí a magnetickou páskou, které ve světě robotických vysavačů zatím nemají obdoby!

Unikátní funkce Ecovacs

ANTIBAKTERIÁLNÍ FUNKCE: Na povrch vysavače je nanesena vrstva nano částic stříbra, které je známé svým antibakteriálním účinkem. Antibakteriálně působící nanotechnologie zabraňuje mikroorganismům v růstu, rozmnožování a zajišťuje jejich účinnou likvidaci. Tato funkce byla potvrzena certifikátem specializovaného japonského institutu SIAA, Osaka.

MAGNETICKÁ PÁSKA: Magnetická páska trvale vymezuje robotovi prostor pro vysávání. Pokud chcete zamezit vysavači vstup do určitého prostoru v místnosti, jednoduše nalepte magnetickou pásku na podlahu, vysavač sem pak ani „nevkročí“. To vše díky integrovaným čidlům reagujícím na magnetické pole. Pásku lze umístit i pod koberec.

VIRTUÁLNÍ ZEĎ: Také virtuální zeď dočasně zamezuje vysavači úklid ve vybraných prostorách. Nejlépe funguje pro oddělení určitých částí v otevřených domech či bytech nebo pro zamezení vstupu do vybraných místností, kdy například do dveří otevřené místnosti umístíte dvě čidla, která generují infračervený paprsek. Ten vysavač vyhodnotí jako překážku a přes tuto virtuální zeď neprojede.

Výhody robotického vysavače

  • Jednoduše nastavíte termín, kdy má robotický vysavač začít uklízet
  • Vysavač se sám aktivuje v předem určeném čase
  • Vysavač se po skončení úklidu, nebo v případě vybití baterie, automaticky vrátí do nabíjecí stanice
  • Nízká výška vysavače zajistí pečlivý úklid i na těžko dostupných místech
  • Volitelné režimy úklidu jsou k dispozici pro dokonale provedený úklid
  • Nepoškozuje nábytek, vyhýbá se překážkám, citlivé senzory zamezují pádu
  • Většinu modelů lze ovládat dálkovým ovladačem
  • Nejvyšší modely s antibakteriální funkcí přispějí k hygienickému analergickému prostředí domova

Robotický vysavač je ideální pro pravidelnou údržbu všech hladkých povrchů a koberců s nízkým vlasem. Je tedy vhodný pro plovoucí, dřevěné, laminátové podlahy, linoleum, dlažbu a koberce s nízkým vlasem. Doba provozu zcela nabitého vysavače je 60 - 100 minut. Robotické vysavače tak nacházejí nejčastější využití v běžných domácnostech, ale i malých kancelářích a hotelových pokojích. Robotický vysavač je určen pro denní pravidelnou údržbu pořádku, pro hloubkové vysávání a čištění koberců doporučujeme použití klasického vysavače.

Ecovacs D54Nejjednodušší model robotické vysavače Ecovacs D54 je dodáván v moderní červené barvě. Vydrží v provozu 45 minut, poté sám vyhledá nabíjecí stanici. Zvolit můžete ze dvou režimů úklidu. Automatický, při kterém vysavač volí náhodný pohyb tak, aby dokonale vysál celou plochu pokoje a intenzivní, kdy se robot ještě více zaměřuje na znečištěnou podlahu, kterou vysává několikrát, v různých směrech svého pohybu. Je vhodný pro místnosti do 90 m2. Opakování úklidu se opakuje ve 24 hodinovém intervalu, délka nabití je 4 hodiny. Akční cena: 6 990,- / původní cena: 8 990,-

Ecovacs D56Model D56 v zářivě fialkovém provedení zvládne vysávat místnosti po dobu dlouhých 60 minut. Zvolit můžete až čtyři režimy úklidu – automatický, intenzivní, úklid podél stěn a lokální, kdy lze vysavač zaměřit na akční rádius 1,2 metru pro intenzivní úklid určitého vymezeného prostoru. Vysavač je vhodný pro místnosti do 120 m2. Opakování úklidu lze nastavit na každý den ve stejném čase, doba nabití je 4 hodiny. Akční cena: 8 990,- / původní cena: 10 990,-

Ecovacs D58Deepoo D58 využívá, jako předchozí model, čtyři režimy úklidu a všechny unikátní funkce robotických vysavačů Ecovacs. Je vybaven antibakteriální funkcí, v příslušenství je dodávána magnetická páska i virtuální zeď a při plánování úklidu lze nastavit dva různé termíny začátků úklidu s každodenním opakováním. Délka provozu je vynikajících 80 minut, kdy vysavač plných 60 minut vysává a zbylých 20 minut si ponechává pro vyhledání nabíjecí stanice. Deepoo D58 je proto vhodný pro byty a místnosti o velikosti do 120 m2. Po skončení úklidu nebo v případě vybití batere se vysavač samostatně vrátí do nabíjecí stanice, kdy pro úplné nabití postačí 3 hodiny. Akční cena: 11 990,- / původní cena: 13 990,-

Více na www.ecovacs.cz

Robotické vysavače Goddess

Jsou cenově velmi dostupné a současně podávají mimořádný výkon. Po nasazení mopovací textilie lze většinu modelů Goddess využívat i pro stírání podlah a dlažby.

Náhodně volí ze 4 způsobů pohybu:

  • do spirály
  • kolem zdí
  • pohyb v opisu písmene Z
  • náhodně

Goddess CL 490Novinkový model Goddess CL 490 nabízí tři režimy úklidu: automatický, lokální a maximální. Vynikajících výsledků při vysávání koberců je dosahováno díky extra účinnému dvojitému rotačnímu kartáči, který svými otáčkami pečlivě vyčesává z koberce vlasy a další nečistoty. Vysavač je vybaven virtuální zdí pro vymezení úklidového prostoru a dálkovým ovládáním s manuálním ovládáním pohybu a volbou režimů úklidu. Akční cena: 5 990,- / původní cena: 7 490,-

Goddess CL 590Nejnovější a zároveň nejvyšší model robotického vysavače Goddess CL 590 s povedeným LCD displejem ve středu vysavače nabízí unikátní dezinfekční funkci UV lampy pro likvidaci roztočů a mikrobů v kobercích. UV záření vycházející z lampy poškozuje strukturu molekul choroboplodných zárodků a tím zabraňuje jejich rozmnožování. Použití této dezinfekce je vhodné zejména pro alergiky. Je taktéž vybaven virtuální zdí, pokročilejším dálkovým ovladačem, kterým lze volit i termíny úklidu a kvalitní NiMH baterií, díky které vydrží uklízet až 100 minut! Goddess CL 590 je dodáván v luxusní černé nebo elegantní bílé barvě. Akční cena: 7 990,- / původní cena: 9 990,-

Více na goddess.cz