Energetická třída AAA řadí myčky ZELMER mezi nejúčinnější a nejúspornější spotřebiče na trhu. Integrovaný ovládací panel zaručuje jednoduchou obsluhu. Devět automatických programů si hravě poradí v každé situaci. Potřebujete něco rychle umýt, chcete mýt křehké sklo nebo silně zašpiněné nádobí?

Devět automatických programů mytí vám umožní zvolit vždy ten nejvhodnější.Aqua Stop Systém brání úniku vody ze spotřebiče, a to i v případě závady. Díky možnosti nastavení výšky horního koše jsou myčky mnohem přizpůsobivější a umožňují mytí i objemnějších nádob nebo předmětů atypických tvarů.

Dodatečné těsnění a pokročilé technologie myček Zelmer jsou zárukou tichého provozu. Při hladině hluku pouhých 49 dB zapomenete, že je myčka v provozu.

Kromě speciálního programu určeného k mytí křehkých hrníčků, porcelánových misek a skla jsou myčky vybaveny speciálními držáky, které chrání tyto předměty před poškozením. Nikdy nezapomenete doplnit zásobník soli a lešticího prostředku. Myčky samy zjistí jejich nedostatek a upozorní na nutnost jejich doplnění. Ukazatel času ukončení programu vás vždy spolehlivě poinformuje, kdy bude cyklus ukončen.Moderní, snadno čitelný LED displej zobrazuje nejdůležitější funkce myčky.

Každá myčka je vybavena až čtyřmi rameny, které se otáčejí v opačných směrech.Zaručují tak důkladné umytí i těch nejméně dostupných míst a nejšpinavějšího nádobí.

Zelmer nabízí 3 typy vestavěných myček nádobí:

  • Model ZZW 9012 XE – úzká – 11999,- Kč
  • Model ZZS 9012 XE – široká – 12999,- Kč
  • Model ZZS 9022 CE – široká – 15499,- Kč

-ZELMER-