Systém zásuvek InnoTech dokáže do každé kuchyně dodat profesionální vybavení pro vnitřní členění úložného prostoru. Nejlepší místo tak najde všechno, co se v kuchyni používá - vždy přehledně a na dosah.

Všechny prvky optimálně využívají každý centimetr. Řadu prvků lze navíc ještě variabilně přestavovat. Mnohostrannost systému InnoTech je jedinečná.

Bohatý výběr místo omezené nabídky, atraktivita místo nudy - to jsou ocelové zásuvky InnoTech v elegantní stříbrné, moderní antracitové nebo brilantní bílé barvě. Pro náročné jsou zde navíc zásuvky ze solidního nerezu nebo masivního buku.

Překvapivé řešení detailů je nezaměnitelným znakem inovativních řešení s vysokou užitnou hodnotou.

OrgaWing: využívá veškerý prostor za vysokým čelem zásuvky a při otevření zásuvky se obě misky samočinně rozevřou do stran. Misky tvoří perfektní místo pro uložení drobností, které by se ve velkém prostoru vysoké a široké zásuvky ztratily z dohledu.

Velkokapacitní zásuvka XXL: umožňuje efektivní přístup k dosud nevyužitému prostoru za soklovou lištou. Nabízí místo pro velké a neskladné předměty od pánví a hrnců přes úklidové prostředky až po přepravku s nápoji. Firmou Hettich vyvinutý mechanismus pro synchronní pohyb soklové lišty zajišťuje automatické nadzvednutí soklové lišty při otevření zásuvky a hladký chod bez poškození podlahy.

OrgaFlex: dvě až čtyři libovolně posuvné plastové nádoby s víkem efektivně využívají volný prostor pod dřezem, zcela individuálně vlevo nebo vpravo vedle sifonu. V případě potřeby lze kontejnery se zabudovaným madlem snadno vyjmout a přenášet.

Příborníková vložka InnoPlus: alternativa pro náročné zákazníky, kterým nestačí plastové příborníkové vložky. Povrchová úprava 2 vrstvami stříbrné práškové barvy je v perfektní harmonii se stříbrnými boky zásuvek.

OrgaTray Professional: tady najdou příbory a velké i malé kuchyňské potřeby přesně tolik místa, kolik potřebují. Extrémně variabilní řešení: přepážky jsou přestavitelné.

OrgaStore Professional včetně skleněných dóz na sypké potraviny po obou stranách zásuvky. Nic se nemůže rozsypat, zásuvka zůstává čistá. Úložný prostor uprostřed nabízí dostatek místa pro balené potraviny.

OrgaFlag: flexibilní dělicí prvky se dají snadno a rychle našroubovat do připravených otvorů dna zásuvky s protiskluzovou úpravou. Jejich individuálně zvolená poloha a úhel rozevření dvojice "vlajek" garantuje bezpečné uložení talířů, hrnců a potravin.