Do povrchových úprav pohledových ploch jsou ochotni investovat velké peníze, ale mnohem menší důraz kladou na technické řešení jednotlivých dílů nábytku.

Je to poněkud paradoxní přístup, protože o spokojenosti uživatele musí rozhodovat zejména praktické využití nábytku – způsob konstrukce a použití kvalitních prvků nábytkového kování. Skříňky a zásuvky patří k nejvíce zatěžovaným dílům, proto je komfort při opakovaném používání nesmírně důležitý. Snadné otevření, plynulý a hladký pohyb, tiché zavírání s tlumením a jednoduchá variabilita organizačních prvků pro členění úložného prostoru jsou základem dlouholetého spokojeného využití nábytku.

Trendem poslední doby je řešení úložného prostoru zásuvkami. Nejde ale o módní výstřelek. Výrobci nábytkového kování přizpůsobili svou nabídku požadavkům zákazníků a začali nabízet zdokonalené systémy zásuvek. Společnost HETTICH nezůstává v tomto úsilí stranou. Zásuvkový program InnoTech představuje moderní variabilní koncept, který náročným zákazníkům poskytuje možnost individuálního návrhu zásuvek při vysokém provozním komfortu. InnoTech nabízí promyšlené detaily v různých cenových relacích podle způsobu provedení a konstrukčních nároků.

Program InnoTech nabízí stavebnicovou koncepci, která umožňuje sestavovat zásuvky nejen ve dvanácti standardizovaných šířkách korpusů od 275 do 1200 mm, ale také prakticky pro libovolnou šířku, dále v sedmi standardních délkách od 260 do 620 mm a čtyřech konfiguracích – s boky zásuvky výšky 54 mm, s boky zásuvky výšky 70 mm, s relingem výšky 144 mm a s relingem výšky 176 mm.

Propracovaná montáž

Zásuvkový koncept InnoTech je uživatelsky přehledný pro zákazníky stejně jako výrobce nábytku. Společnost HETTICH věnuje u svých výrobků silnou informační podporu pro zákazníky, ale také řemeslníky. Zatímco zákazníkovi jsou předkládány spíše vzhledové varianty a konstrukční možnosti z hlediska uživatele, nábytkářům a truhlářům je věnována výrazná podpora odborná.

O kvalitě programu InnoTech se může přesvědčit každý - stačí k tomu krátké seznámení s produkty HETTICH u některého z prodejců nábytkového kování, výrobců nábytku nebo ve vybraných kuchyňských a koupelnových studiích.