Jarní přípitek a stylové stolování

Za typickou jarní barvu považuje většina z nás zelenou. Přírodou se inspirovala také kolekce skleniček Ilio Glass. Samozřejmě, že se nehodí pouze k jarnímu přípitku. Zelené sklenice různých tvarů skvěle oživí každou všední chvilku i významnější událost, jako je slavnostní večeře, anebo zahradní party. Přivítejte tedy jaro s krásnou sklenkou v ruce!

Také jídelní stůl se potřebuje po zimě trochu probrat. Možností je mnoho. My jsme si prostřeli ve svěžích barevných odstínech, které nepotlačí barevnost pokrmů. Modrá připomíná nebe a něžně zelená první lístky.

Na stole samozřejmě nechybí jarní ratolesti. Vzhledem k použití méně výrazných barev, jako je šedá a béžová, jsme si mohli dovolit vícesložkový barevný mix. Stříbrné doplňky jsou velmi stylové.

ČTĚTE TAKÉ:

Zeleno-modré oživení

Jednobarevný interiér si zaslouží trochu zpestření nejen na jaře. Vkusné doplňky s moderním květinovým vzorem bílý interiér příjemně oživí. Stejně jako blankytně modré nádobí.

Květinové nápady

Pokud chcete, aby vám při krájení, loupání, mytí, oplachování a dalších činnostech u kuchyňské linky dělaly společnost květy, zpestřete si svůj kuchyňský život krásnými obklady nebo fototapetami s květinovým motivem. Budete se pak cítit jako v rozkvetlém sadu. Krásné jaro!

Titulní foto: Thinkstockphotos.com