Odborníci na kávu společnosti Tchibo i nezávislí baristé se shodují na tom, že výslednou chuť kávy ovlivňují hned čtyři věci – mísení kávových směsí, způsob mletí zrn, způsob přípravy nápoje, tedy kávovar, a v neposlední řadě člověk, který stojí u všech uvedených aspektů a ve finále je svým konáním ovlivňuje.

Dopřejte si kvalitu i komfort

Nejjednodušší způsob, jak všechny tyto aspekty udržet pod kontrolou a dopřát si jednoduše a rychle opravdový požitek z kávy, nabízí kapslové kávovary. Kapslové kávovary Tchibo Cafissimo připraví v pohodlí domova nápoj na téměř profesionální úrovni a přesně podle vaší chuti, a to díky různým tlakům pro spařování kávy. Vysoká kvalita kávovarů i kávy v kapslích a spotřebitelský komfort stojí za vzrůstající oblibou těchto přístrojů.

Kávovary Tchibo Cafissimo vykouzlí lahodný nápoj snadno a rychle, stačí si vybrat některou z mnoha druhů kapslí a jednoduše stisknout tlačítko v barvě shodné s barvou vložené kapsle. Samozřejmostí je individuální nastavení množství vody, a tedy i intenzity připravovaného nápoje dle vlastních preferencí. Přístroj pak sám nastaví optimální tlak, jelikož pracuje s unikátním systémem tří tlaků.

Káva prvotřídní kvality je ihned po upražení a namletí vložena do kapslí a hermeticky uzavřena, čímž je dokonale chráněna před vzduchem a vlhkostí. Zachovává se tak její aroma a čerstvost. Všechny kávové kapsle z široké nabídky Tchibo Cafissimo obsahují certifikovanou kávu, tedy kávu z trvale udržitelné zemědělské produkce. Nově si na těchto kávovarech připravíte také čaj, jelikož Tchibo rozšířilo svoji nabídku o čajové kapsle Teatime.

Každý podle své chuti

Výběr jednotlivých druhů kávovarů Tchibo Cafissimo je široký. Každý má svá designová specifika a vychytávky, kterými se vzájemně odlišují, a tím dokážou oslovit různé skupiny zákazníků.

Nejnovější z nabídky je plně automatický kávovar Tchibo Cafissimo Latte, jehož hlavní doménou je zásobník na čerstvé mléko. Díky němu se z něj stává specialista na kávové mléčné nápoje. Jednoduše, rychle a čistě připraví cappuccino nebo latte macchiato v kvalitě jako od profesionála. Praktický je i jeho zásobník na použité kapsle. Cafissimo Classic je elegantní kávovar s integrovanou parní tryskou, která rovněž pomůže připravit mléčnou pěnu pro kávové speciality. Vyhovuje těm, kteří si s přípravou kávy rádi trochu pohrají. Nejmenší z nabídky je Cafissimo Compact, jež je určený především milovníkům kvalitního espressa, caffè crema a překapávané kávy, tedy černé kávy bez mléka, navíc má také praktický zásobník na použité kapsle. Všechny kávovary jsou k dostání v různých barevných variantách.

Více se dozvíte na www.tchibo.cz/cafissimo.