Společnost Fiskars vyvinula kvalitní řadu nádobí Hard Face, která vyniká svou odolností. Nádobí je pak možné použít jak na tradiční varné desce, tak i na desce plynové, sklokeramické, indukční, nebo i na grilu.

Je k dostání i ve verzi s unikátní technologií Optiheat, která je speciálně navržena pro indukční varné desky a zabraňuje nežádoucímu přehřátí nádobí během přípravy pokrmů. Příjemný je i fakt, že nádobí lze mýt v myčce. Nádobí Fiskars Hard Face lze používat i v troubě, a to až do teploty 150 °C. Pro celou řadu nádobí Hard Face pak platí prodloužená záruka na 5 let.

Řada Hard Face je nově rozšířena o nádobí z vysoce kvalitní nerezové oceli. Hrnce z této řady nemají žádnou dodatečnou povrchovou vrstvu, což je předurčuje k vaření pokrmů ve vodě. Kromě hrnců jsou ve verzi z nerezové oceli i pánve a rendlíky, ty ale mají vnitřní stranu potaženou vysoce odolnou a současně nepřilnavou vrstvou Hardtec Superior, umožňující pohodlné vaření i údržbu.

Veškeré nádobí z této řady má bakelitová držadla, která zůstávají i během vaření chladná. Hrnce a rendlíky mají navíc zabudovanou funkci snadného slévání.

Více informací naleznete na www.fiskars.cz.