čokoláda
Kuchyně

Báječná čokoláda, kdo by jí odolal? Málokdo. A tak s ní čas od času zahřešíme. Kvalitní čokoláda ale není hříchem, ...

Kaštany
Kuchyně

Jedlé kaštany, jejichž čas nastává teď v zimě, jsou nejen pochoutkou, ale i nečekaným léčivem. Podíváme-li se na přehled chorob, ...

Bramborový salát
Kuchyně

Zase přichází čas bramborového salátu. Hromady majonézy, bitka mezi zastánci čerstvé a sterilované zeleniny a hlavně vaničky na dítě plné ...

Pití
Kuchyně

Máme tady pro vás pár tipů na dobré pití na vánoční tabuli nebo třeba pod stromeček. Obě verze udělají opravdu ...

Angrešt
Kuchyně

Angrešt má jedno zavařovací specifikum – plody se při zavařování musí propíchat, jinak prasknou. Takže nepříjemná práce navíc.

Následující