Ve dnech 21.10. – 4.11. 2002 proběhne na stránkách SOUTEZ.TVUJDUM.CZ soutěž o věcné ceny, která byla vyhlášena v souvislosti s konáním odborné výstavy EEBW: Energie efektivně 2002. Největší portál o bydlení TVUJDUM.CZ je mediálním partnerem této významné výstavy. Každý všední den bude zveřejněna na SOUTEZ.TVUJDUM.CZ jedna otázka, ke každé otázce budou uvedeny čtyři odpovědi, z nich jedna bude správná. Odpovědět na otázku bude možné jejím zatržením a odesláním vybrané odpovědi. Odpovědi na otázky lze nalézt na internetové adrese www.tvujdum.cz, www.uspornespotrebice.cz nebo www.eebw.cz. Z odeslaných odpovědí budou vybráni účastníci soutěže, kteří za dobu trvání soutěže odpoví správně na více než 6 otázek z celkových 10 otázek. Z těchto vybraných účastníků bude pomocí počítače náhodně vylosováno třicet soutěžitelů. Slosování se bude konat dne 7.11.2002.

Hrát se bude o ceny:

1. cenaVysavač ELECTROLUX Z 2015 v ceně 3.990,- Kč
2. cenaEspresso AEG EA 100 v ceně 3.990,- Kč
3.cenaRychlovarná konvice BOSCH TWK 1201 na max. 1,7 l vody v ceně 1400,- Kč
4. - 23. cenaÚsporná zářivka OSRAM Dulux EL Economy, 16 W s životností 8000 hodin
24. - 30. cenaKnižní publikace „Úsporná domácnost – Praktický rádce jak využívat energii efektivně“ nakladatelství ERA Group a SEVEn, Střediska pro efektivní využívání energie, o.p.s.


Zveme vás na výstavu EEBW: Energie efektivně 2002, která se uskuteční ve dnech 5.-7. listopadu 2002 (9:00 – 18:00) v prostorách Kongresového centra Praha, (stanice metra „C“ Vyšehrad). Vstup na tuto výstavu je zdarma, jejím organizátorem je obecně prospěšná společnost SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie. Inspiraci, kontakty i radu zde najdou zájemci o informace z oblasti vytápění budov, tepelných izolací, obnovitelných zdrojů energie, nízkoenergetických budov a podobně. K dispozici bude nestranné poradenství, ukázkové exponáty nebo prodej odborné literatury, součástí výstavy bude energetické konzultační a informační středisko, poradenské středisko pro vytápění biomasou, internetová kavárna a podobně. Bližší informace o výstavě a konferenci EEBW: Energie efektivně 2002 je možné získat na internetové stránce www.eebw.cz, nebo prostřednictvím emailové adresy eebw@svn.cz.