Společnost Styltex design, spol. s r. o., ve spolupráci se společností Decorint přivádí na český trh prostřednictvím největšího internetového obchodního domu s bytovým textilem a doplňky (na adrese www.styltex.com) unikátní řadu kovových tyčí o průměru 16 mm. Čím je tato kolekce unikátní? Je to vůbec poprvé, kdy je nový výrobek společnosti Styltex ve spolupráci s další společností přiveden na trh a představen výhradně pomocí internetového obchodního domu. Jak velkoobchodní, tak i maloobchodní zákazníci si mohou v uceleném a přehledném systému prohlédnout celý nabízený sortiment se všemi doplňky a tvarovými modifikacemi. Kovové tyče této řady jsou nabízeny v jedenácti barevných (povrchových) úpravách, s šestnácti variantami zakončení. Již šíře nabízené řady svědčí o možnosti vybrat si nejen design, ale i materiál, který nejlépe dokreslí design navrhovaného interiéru. Barevné variace jsou:

Tvarové varianty koncovek:
Kovové tyče je možné zakoupit prostřednictvím internetu jako komplety mono a duo například
Přitom si zákazník vybírá jakou barevnou variantu a v jaké délce. Další alternativou nákupu je možnost koupě oddělených komponentů, jako jsou koncovky, tyčovina, montážní materiál (vruty, hmožďinky) a konzolky. V internetovém obchodním domě společnosti Styltex je ke koupi každý komponent, ze kterého se vždy nabízené zboží skládá. Nejde přitom o to, že by nákup po částech skýtal nějakou slevu, ale o čistě praktickou zkušenost. Pokud zákazník po letech ztratí nějakou část kompletu, bude mít vždy možnost i (obchodně) sebezanedbatelnější díl přikoupit. Samotné zavěšení dekorace na tyče této kolekce je nabízeno ve dvou variantách.
Kterou variantu si zákazník vybere, je jen na něm. Cena kompletu se tím nikterak nemění. Další nemalou výhodou celé kolekce je možnost řešení rohů místností kloubovou spojkou, a tím se zbavit dříve špatně řešitelného problému, který se musel mnohdy řešit kompromisem a namísto tyčí se interiér prováděl z ohýbaných kovových profilů. Dalším z mnoha doplňků této kolekce je i hák na dekorace. Kovové tyče nabízené prostřednictvím internetového obchodního domu společnosti Styltex design, spol. s r. o., jsou důstojnou a nutno podotknout v této kategorii i velice cenově přijatelnou možností, jak zdůraznit interiér. (reklamace: v případě, že zákazník nenaruší igelitový obal, může zboží vrátit z důvodu nesouhlasu s barvou a designem – peníze mu budou ihned vráceny.) -Styltex design-