Společnost Autodesk začíná přijímat návrhy do letošního ročníku soutěže Autodesk Inventor Design Contest. Pro všechny uživatele aplikace Autodesk Inventor v Evropě, na Blízkém východě a v Africe je čtvrtý ročník soutěže příležitostí prezentovat produkty, které v Inventoru navrhli.

Partnerem soutěže je společnost HP, nejlepší návrhy mají šanci vyhrát HP Workstation xw4300, velkoformátovou tiskárnu HP Designjet 70 nebo jeden z dvaceti MP3 přehrávačů Apple iPod Mini s kapacitou 4 GB. „Komunita uživatelů aplikace Autodesk Inventor je pestrá a rozmanitá, a mnozí z nich v Inventoru vytvořili skvělé návrhy v nejrůznějších oblastech navrhování pro výrobu“, řekl Jan FERJENČÍK, manažer prodeje pro odvětví výroby ve střední a východní Evropě, „Rozhodujícími kritérii pro hodnotící komisi jsou estetická hodnota návrhu, technické využití softwaru a popis vysvětlující jak je aplikace Autodesk Inventor využívána v dané společnosti.

Pro zařazení do soutěže stačí zaslat renderované zobrazení jednoho nebo více návrhů. Jsou vítány práce ze všech oblastí strojírenského navrhování od návrhů strojů po spotřební produkty a od malých součástek po velké sestavy.

Loni bylo do soutěže přihlášeno více než 400 návrhů. Některé z nich jsou k vidění na adrese http://inventordesigngallery.autodesk.com.

Uzávěrka soutěže je 31. října 2005. Podrobnější informace o soutěži najdete na webu www.autodesknews.de/design-contest.

Zdroj: Autodesk