TVUJDUM.CZ v roce 1999 Společnost Media Online, s. r. o., vydavatel největšího tuzemského portálu o bydlení, stavebnictví a všech souvisejících oborech TVUJDUM.CZ, spustila novou generaci portálu. Relaunchem, který proběhl po čtyřech letech, TVUJDUM.CZ opět posílil své vedoucí postavení na trhu internetových médií.

Portál o bydlení TVUJDUM.CZ, založený v roce 1998, se z původní myšlenky zpravodajského serveru o bydlení a TVUJDUM.CZ v roce 2001stavění postupem času rozrostl o celou řadu služeb. Nejprve přibyl obsah věnovaný problematice kuchyní, posléze realitní server, nákupní dům a nakonec magazín pro odbornou stavební veřejnost.

Dnes je TVUJDUM.CZ lídrem nejen v České republice a na Slovensku, ale cílená expanze pokračuje také v Rakousku a Spolkové republice Německo. V současnosti TVUJDUM.CZ také poskytuje obsah internetovým médiím VOLNY.CZ, QUICK.CZ, HYPOTECNICENTRUM.CZ, PRAVDA.SK a MSN.CZ. Navíc od května 2005 byla zahájena spolupráce s Deníky Bohemia a Moravia v poskytování obsahu o bydlení.

TVUJDUM.CZ v roce 2002„V lednu tohoto roku jsme zahájili generální obnovu technologického zázemí, postavenou na kvalitních 64bitových serverech Dell a zcela novém redakčním systému, který byl vyvinut na platformě Microsoft .NET. Dnes představujeme výsledek - novou generaci portálu TVUJDUM.CZ. Celková investice do nových technologií představuje 3 milióny korun,“ přibližuje Ladislav Semetkovský, generální ředitel společnosti Media Online.

Nová grafická podoba přinese návštěvníkům lepší přehlednost, pokročilé možnosti ve TVUJDUM.CZ v roce 2005vyhledávání firem a nemovitostí. „Nadále budeme poskytovat kvalitní lifestylový obsah (především v sekcích Bydlení a Kuchyně), obsah pro odborníky ve stavebnictví (sekce Stavba) a také vyhledávání nemovitostí (Reality),“ upřesňuje Ladislav Semetkovský. Obsah portálu TVUJDUM.CZ bude i nadále doplňovat věrnostní program pro stálé čtenáře a pravidelné soutěže.

Poslední novinkou, kterou Media Online představuje, je oznámení o vstupu na polský a ruský trh, plánovaný na začátek příštího roku. „Budou-li naše plány realizovány podle očekávání, v lednu 2006 budeme poskytovat obsah o bydlení, stavebnictví v pěti světových jazycích pro celkem šest zemí,“ dodává Ladislav Semetkovský.

-td-