Jednou z podzimních novinek, které společnost CENTRAL GROUP představila na začátku září, je lokalita Rezidence Purkrabský háj v Praze 6 – Nebušicích. Do prodeje je nyní zařazeno 7 velmi moderně řešených vil v nadstandardním provedení s cenou od 12,7 mil. Kč (včetně pozemku o výměře 759 m2 a speciálního luxusního provedení).

Domy v Nebušicích budou provedeny ve speciálně navrženém luxusním provedení REZIDENCE. To zahrnuje nad rámec luxusního provedení dřevěná EURO okna, částečné obložení domu kvalitním dřevem a moderním cembonitem, masivní dřevěné podlahy, z ulice neprůhledné oplocení s vraty na dálkové ovládání, přístupy a příjezdy k domu v zámkové dlažbě, klempířské konstrukce z titanzinku, výrazně nadstandardní koupelny s podlahovým topením, nadstandardní interiérové schodiště, videotelefon a řadu dalších nadstandardních prvků.

Termín zahájení výstavby je stanoven na jaro 2006. Dokončení je plánováno na prosinec 2006. Domy jsou řešeny v dispozici 5+1 s dvougaráží. V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní o celkové velikosti 75 m2 a dvougaráž, v horním podlaží jsou pak 4 pokoje, 3 koupelny a 3 prostorné šatny.

Nebušice v Praze 6 jsou atraktivní sídelní lokalitou s tradiční i moderní zástavbou rodinnými domy. Tomu také odpovídá architektura nových domů, které zde společnost CENTRAL GROUP nabízí. „Domy jsou vzhledem ke svému nadstandardnímu provedení a velkoryse řešeným dispozicím určeny pro velmi náročné klienty,“ komentuje Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP.

V blízkém okolí je základní i mateřská škola, The International School of Prague, zdravotní středisko, obchody, sportovní hala a tenisové centrum. Veškerou další infrastrukturu poskytuje nedaleké centrum Dejvic.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.