Velký zájem o prodej bytů v Praze 9 na Proseku zaznamenala společnost CENTRAL GROUP, která v této lokalitě buduje výstavbu dvou moderně řešených bytových domů. Na přelomu roku 2006 bude zahájena výstavba třetího bytového komplexu, kde prodej bytů také probíhá. Ceny bytů a ateliérů se pohybují již od 974 tis. Kč.

V lednu 2005 zahájila společnost CENTRAL GROUP výstavbu bytů a ateliérů v Praze 9 – lokalitě Prosecké centrum. V současné době je již prodáno zhruba 60 % nabízených bytů. Ceny bytů se pohybují od 24.900 Kč/m2. Nejlevnější byt/ateliér 1+kk o rozloze 36 m2 s lodžií a terasou o celkové velikosti 26 m2 je v ceně od 974 tis. Kč včetně luxusního provedení.

CENTRAL GROUP svým novým klientům nabízí bonusy v podobě luxusního provedení bytů již v základní ceně. Luxusní vybavení obsahuje např. luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře. „A to není vše, dalším bonusem pro naše nové klienty je možnost využívání systému velmi pokročilých datových rozvodů. Tento systém umožňuje například vysokorychlostní připojení k internetu a příjem satelitního televizního kanálu,“ říká Aneta Vojtěchovská, vedoucí prodejního týmu společnosti CENTRAL GROUP.

K financování koupě bytu mohou klienti společnosti CENTRAL GROUP využít programu 100.000 + SPLÁTKY, v rámci kterého stačí klientovi k pořízení nového bytu pouze 100.000 Kč. Následně, po dokončení bytu, začne klient splácet hypoteční úvěr. U bytu 1+kk se splátky, po zaplacení akontace 100.000 Kč, pohybují ve výši přibližně 5.400 Kč měsíčně.

Prosecké centrum je stavěno nedaleko křižovatky ulic Prosecká a Vysočanská, naproti supermarketu Billa. Tato lokalita je také velmi dobře dostupná městskou hromadnou dopravou i autem. V těsné blízkosti navíc probíhá výstavba stanice metra C. Pro milovníky sportu je možné využít nedaleké Sport centrum Prosek. Další možnosti sportovního vyžití i nákupů jsou možné v nedalekém obchodním a zábavním centru v Letňanech. V blízkosti je také pošta, místní úřad, školy a poliklinika.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.