Sanitec, největší evropský výrobce koupelnového vybavení, který letos slaví 10 let působení v České republice, zahájil 19. 10. 2005 podzimní akci na výrobky DELTA a KOLO. Až do 20. 12. 2005 je tak možné bohatý program keramiky, nábytku, van, sprchových koutů a masážních výrobků značky KOLO a DELTA, který přináší mnoho nápadů a řešení pro každou koupelnu, pořídit výhodněji.

V rámci podzimní akce Sanitec je nabízena při koupi 3 „velkých“ kusů keramiky nebo nábytku (například umyvadla, klozetu a libovolné skříňky nebo umyvadla, klozetu a bidetu) ze série Diara, Amera, Fantasia moderní povrchová úprava pro snadnější čištění Reflex na všechny vybrané kusy keramiky bez příplatku! Ušetřit lze až 2.970 Kč. Ke sprchovému koutu AkcentPlus a Akord je kromě povrchové úpravy Reflex nabízena stěrka na sklo zdarma a sprchová vanička za 1 Kč.

V rámci podzimní akce jsou dále také nabízeny zvýhodněné „balíčky“ pro malé koupelny a toalety a až 30% sleva na nábytková umyvadla při zakoupení se spodní skříňkou.

Více informací o probíhající podzimní akci Sanitec naleznete na www.sanitec.cz nebo na info@sanitec.cz.

Foto: Sanitec