Společnost CENTRAL GROUP představuje dokončenou výstavbu bytů v několika lokalitách: v Praze 5 – Stodůlkách, v Praze 6 – Suchdole a v Praze 10 – Zahradním Městě, v Horních Měcholupech a ve Vršovicích. Firma v současné době nabízí byty v 11 lokalitách, rodinné domy v 16 a parcely ve 4 lokalitách v Praze a okolí.

Tři moderně řešené domy s celkem 65 byty postavila společnost CENTRAL GROUP v Praze 5 – Stodůlkách v lokalitě Nad Dalejským údolím. V této lokalitě, vzdálené jen cca 800 m od stanice metra B – Luka a Nové Butovice, zbývá k prodeji pouze pár posledních bytů.

Lokalita Výhledy se nachází v Praze 6 – Suchdole. Jak sám název napovídá, je tato lokalita posazená vysoko nad městem s krásným výhledem. Klienti jistě ocení i její velmi dobrou dopravní dostupnost. V areálu sedmi moderních bytových domů zbývá k prodeji pár posledních bytů v ceně zhruba od 2 mil. Kč včetně luxusního provedení.

V nabídce nově dokončených bytů jsou moderně řešené byty v Praze 10 – Horních Měcholupech v lokalitě Hostivařský háj. Dva moderní bytové domy s cenami od necelých 2,1 mil. Kč se nacházejí v bezprostřední blízkosti přírodního parku Hostivař se stejnojmennou přehradou.

V Praze 10 je dokončena I. etapa výstavby v lokalitě Nové Zahradní Město. Tato lokalita se zhruba 1200 byty je jedním z největších bytových projektů v České republice po roce 1989. Lokalita se nachází v ulici Práčská, přímo vedle nákupního a zábavního centra Park Hostivař. Ceny bytů se zde pohybují v ceně od necelých 1,1 mil. Kč včetně parkovacího stání. Od 7. ledna 2006 zde mohou klienti navštívit nově otevřený ukázkový byt, který bude sloužit také jako jedno z obchodních míst. Otevřeno bude vždy od PO – NE od 13 – 18 hod.

Další dokončenou výstavbou je dům v ul. Přípotoční v Praze 10 - Vršovicích. I zde zbývá k prodeji posledních pár bytů. Tato atraktivní lokalita je dobře dostupná městskou hromadnou dopravou nebo autem. V domě je navíc k dispozici sauna a fitness.

U všech bytů a ateliérů nabízí společnost CENTRAL GROUP luxusní provedení již v základní ceně. „Samozřejmostí jsou například luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře. Cena zahrnuje také velmi pokročilé datové rozvody pro vysokorychlostní internet, satelitní televizi a bezpečnostní systém s kamerou. U všech přízemních bytů jsou v ceně i bezpečnostní okna,“ říká Aneta Vojtěchovská, vedoucí prodejního týmu společnosti CENTRAL GROUP.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz