Společnost G SERVIS CZ, s.r.o. právě vydává již jedenácté vydání publikace RODINNÉ DOMY - projekty a realizace 2006, která je nejčtenější a nejrozšířenější publikací zabývající se touto problematikou v ČR. Tradičně se tato publikace stává pomocníkem při výběru rodinného domu a současně předkládá cenné rady a informace, které jsou s výstavbou rodinného domu spojeny.

Pro rok 2006 je do katalogu zařazeno 100 nových projektových řešení, čímž se celková nabídka zvýšila na 606 originálních projektových řešení rodinných domů různých velikostí a kategorií. Všechny návrhy domů jsou zpracovány do fáze prováděcího projektu. Projekty splňují náležitosti nutné pro jednotlivé fáze výstavby, jak pro fázi přípravy stavby (územní řízení a stavební povolení), tak i pro vlastní realizaci stavby.

Jednotlivé domy jsou představeny na samostatných stránkách včetně základního popisu, půdorysů, pohledů, situace na pozemku a galerie obrázků. V publikaci také najdete doporučení nejpoužívanějších a osvědčených materiálů, včetně přehledu jejich výrobců a dodavatelů. Věnuje se také otázkám tvorby interiérů rodinného domu, úpravy zahrady a okolí domu, které bývá mnohdy podceňováno. Tak jako v minulém ročníku je přílohou této publikace prezentační CD, které jistě bude zajímavým nástrojem při výběru projektu rodinného domu. Prezentační CD obsahuje fotogalerii, měření půdorysů, barvení a otáčení domu, aktivní výpočet splátek hypotéky od České spořitelny a nabídku realizace domů stavebními firmami ze společenství Porotherm dům Wienerberger.

Zpracování publikace: celobarevné provedení (480 stránek), křídový papír, multimediální CD, Příloha - Ceník projektů a realizací (28 stran).