Po loňské úspěšné premiéře se uskuteční II. ročník výstavy STAVO & TEPLO Jeseníky v šumperském Domě kultury, tentokrát ve dnech 5. – 7. dubna 2005.

Protože místní investoři to mají na stavební veletrhy do Olomouce a Ostravy přece jen daleko, výstava STAVO & TEPLO Jeseníky propojuje nabídku a poptávku na tomto zajímavém trhu přímo v regionu.

Co nabídne návštěvníkům letošní výstava? Přehled stavebních materiálů, stavební chemie, izolací, plastových i dřevěných dveří a oken, podlah, výrobků a služeb souvisejících s instalacemi vody, plynu a topení, topných těles, kotlů, finančních institucí i bytových doplňků a nábytku.

I tento rok bude součástí výstavy zajímavý doprovodný program. Návštěvníci budou moci na něm zhlédnout mnoho zajímavých přednášek z oblasti vytápění a úspor energie. V úterý odpoledne proběhne přednáška na téma zateplování staveb; izolace tepelné, zvukové a hydroizolace. Středeční přednáškový den bude věnován tématům z oblasti kotlů, regulačních topných soustav, ekologickému vytápění a novinkám z oblasti koupelen. Čtvrtek bude patřit tématu „využití obnovitelných zdrojů v praxi“. Po celou dobu výstavy bude možné prohlédnout si prezentační panely všech 67 staveb přihlášených do soutěže „Stavba roku 2004 Olomouckého kraje“. Zde již budou známi výherci této soutěžní přehlídky v jednotlivých kategoriích. Vstupenka na výstavu za pouhých 10,- Kč opravňuje ke vstupu na přednášky doprovodných programů. Touto cestou vás všechny srdečně zveme a rádi přivítáme na výstavě, která je určena pro všechny, kdo uvažují o stavbě, rekonstrukci či zvelebování svého bydlení. Otevírací doba je v úterý 14:00 – 18:00 hod., ve středu 9:00 – 18:00 hod. a ve čtvrtek 9:00 – 17:00 hod.