V pátek 16. září 2005 otevřela společnost CENTRAL GROUP dva nové ukázkové domy. V prestižní lokalitě Zámecká čtvrť v Průhonicích u Prahy je to luxusní moderní dům typu PROGRES 8 a v Líbeznicích u Prahy řadový dům typu KLASIK 4.

central-group„Moderně řešený dům PROGRES 8 je nejluxusnější stavbou z nabídky moderních typových domů společnosti CENTRAL GROUP a je nyní nejžádanějším v kategorii luxusních domů,“ konstatuje Aneta Vojtěchovská, vedoucí prodejního týmu společnosti CENTRAL GROUP. Dům podobného typu, PROGRES 7, si pro sebe a svého syna Artura vybrala také několikanásobná Zlatá slavice a vítězka ankety Týtý zpěvačka Iveta Bartošová. Pro lepší představivost je na internetových stránkách společnosti virtuální prohlídka interiéru domu zařízeného moderní variantou nábytku.

central_group1Druhým ukázkovým domem společnosti CENTRAL GROUP je řadový rodinný dům KLASIK 4, který je jednoznačně nejprodávanějším rodinným domem z nabídky společnosti CENTRAL GROUP. Ukázkový dům KLASIK 4 se nachází v Líbeznících u Prahy v lokalitě Nová Bašť. Zde společnost počítá s vybudováním polyfunkčního objektu a také venkovních sportovišť a parku. CENTRAL GROUP na svých internetových stránkách nabízí virtuální prohlídku tohoto domu se zařízením v tradiční variantě.

Oba nové ukázkové domy, stejně jako stávající ukázkový byt v Praze 10 – Vršovicích, jsou otevřeny tři dny v týdnu, od pátku do neděle od 13 do 18 hodin.

Podrobné informace, aktuální nabídku a virtuální prohlídky najdete na internetových stránkách www.central-group.cz, které mají novou grafickou podobu a jsou každý pracovní den aktualizovány.

-Central Group-