Tendence, veletrh plný inspirace pro vaše bydlení, obchodních kontraktů a prestižních firem představí v letošním roce svým návštěvníkům řadu novinek a netradičních doplňků.

tendenceNávštěvníci zde mohou vidět nejdražší postel na světě, kombinovanou vodní postel s pevným lůžkem, první chladničku s TV, ale také inteligentní záclony, či pracovní set pro tělesně postižené.

Kromě těchto jedinečných novinek je možné se těšit na velmi širokou nabídku klasického nábytku, který bude prezentován na téměř dvojnásobně veliké výstavní ploše oproti loňskému roku. V této sekci se budou prezentovat čeští výrobci nebo dovozci stylového nábytku např. z Anglie a Indonésie.

Vysoký nárůst zaznamenala oblast sedacího a moderního nábytku.

tendence1Příznivci designu se mohou těšit na designovou tvorbu z české a zahraniční produkce. Příjemným osvěžením bude prezentace soutěže Studentský design. Mezi exponáty jsou vyjímečná díla jako kompletní kuchyň pro zdravotně postižené občany, speciální konvice s jednoduchou regulací množství nalévané tekutiny, nebo sklenice s funkcí kaleidoskopu.

Velmi širokou nabídku na veletrhu objeví zájemci o bytový textil. Více jak 30 vystavovatelů z tohoto oboru nabídne nepřeberné množství dekorací a doplňků. Novinkou v této oblasti budou zmíněné inteligentní záclony.

tendence2Prestižní dekoratérská soutěž Okno v interiéru nabídne, především dámám, studnici plnou nápadů při dekorování oken.

Lákavá je pro návštěvníky také bohatá nabídka netradičních svítidel, skla, keramiky, dekorací a dalšího vybavení interiérů, jako např. podlahy, obklady.

Tendence 2005 se pomalu ale jistě blíží. Ve dnech 6.-9.10. se představí více jak 400 vystavovatelů v Pražském veletržním areálu Letňany, které bude v té době již obohaceno o další novou výstavní halu.

Dětský koutek a veletržní linky ze stanic metra Českomoravská a Vysočanská jsou samozřejmostí.