V prostorách Domu kultury v Mladé Boleslavi od 4. do 6. dubna 2006 bude již pojedenácté probíhat stavební a technický veletrh STAVOTECH, otevřeno pro návštěvníky bude od 9.00 do 18.00 hod. a 6. dubna od 9.00 do 17.00 hod.

Mladoboleslavský stavební veletrh – to je pestrá a aktuální nabídka výrobců, prodejců stavebních materiálů, technologií, služeb, odborného poradenství a nejnovějších informací ve stavebnictví. Součástí výstavy je i přehled vybavení interiérů, nábytku a bytových doplňků. A co konkrétně jedenáctý ročník přinese a na co se mohou návštěvníci těšit? Můžeme prozradit, že nabídka bude vskutku rozmanitá, jedná se například o nízkoenergetické stavby z tvárnic IZOBLOK, dřevěné montované rodinné domy, stropy, balkony, schodiště z betonových dílců, materiály pro úpravu stěn v interiéru i exteriéru, zateplovací systémy, fasádní materiály, tepelné a vodotěsné izolace plochých střech nástřikem PUR PĚNY, plastový okapový systém PLASTMO, plastové potrubní systémy, montáž izotermických skel a výrobu vitráží, izolace vlhkého zdiva, sanace cihelného a kamenného zdiva, vnější tepelné izolační kompozitní systémy, výrobu a montáž sekčních garážových a průmyslových vrat, předokenních a nadokenních venkovních rolet, bytová střešní okna, magnetické úpravny vody, plynové kotle, elektrokotle, průtokové ohřívače, tepelná čerpadla, kabelové topné systémy DEVI, regulační techniku, podlahové vytápění, komínové systémy, solární panely, čerpadla, vodoinstalační a topenářský materiál, prodej elektronických bidetů, renovace dveří, dřevěná eurookna, centrální vysavače, švýcarské žehlicí lisy, nábytek, chybět nebude finanční poradenství, nabídka realit a mnoho dalšího.

V rámci doprovodných aktivit je pro širokou laickou i odbornou veřejnost připraven zajímavý program. Během jedenácti ročníků stavebního a technického veletrhu Stavotech Mladá Boleslav se investiční záměry obcí, měst, kraje i státu začaly měnit ve skutečnost. Připravili jsme proto ohlédnutí za desetiletím, v němž byly v mladoboleslavském regionu investovány miliardy korun. Návštěvníci se mohou těšit na výstavu fotografií, která dokumentuje, jak razantně se změnil ráz krajiny a jak architekti dokázali své myšlenky realizovat. Součástí výstavy bude nepřetržité promítání filmových dokumentů archivovaných právě od roku 1996. Dále na úterý 4. dubna od 16.00 do 18.00 hod. je připravena přednáška na téma Regenerace bytových domů s podtitulem: Způsob a varianty prodeje bytových domů v závislosti na legislativě EU – Dotační programy státu – Možnosti financování. Ve středu 5. dubna od 15.00 do 18.00 hod. bude připravena přednáška na téma Moderní a ekologické vytápění s tepelnými čerpadly a rekuperací s podtitulem: Funkce a podmínky použití různých systémů tepelných čerpadel – Užití tepelných čerpadel pro vytápění, ohřev užitkové vody a bazénů – Ekonomická hlediska, ceny, provozní náklady, dotace, životnost zařízení, návratnost investice. Z předchozího výčtu je patrné, že jarní mladoboleslavská stavební výstava je opravdu bohatá jak na různorodost nabízeného sortimentu, tak je doplněna přednáškami na aktuální témata.

Přijměte, prosím, naše srdečné pozvání na veletrh a jeho doprovodné programy.

-ve spolupráci s OMNIS Olomouc, a. s.-