Společnost Indesit Company přichází se žhavou novinkou, která nyní vstupuje na trh, a to s automatickou pračkou Ariston Aqualtis ve variantě SLIM. Hloubka pračky je 42 cm.

Úzká pračka Ariston Aqualtis využívá programy pro různé typy prádla a optimálních výsledků dosahuje i v případě objemných textilií. A to vše se značnou úsporou energie a času. Pro jednodušší vkládání a vyndávání prádla mají dvířka pračky průměr 35 cm a buben je nakloněn o 8 stupňů. Péči o životní prostředí zajišťuje funkce Super Eco, která signalizuje, jaký prací program je energeticky nejúspornější.

Dále je pračka vybavena programem Woolmark Platinum Care, který umožňuje praní vlněného a kašmírového prádla, které by se jinak mělo prát pouze v ruce. Program zabraňuje plstnatění vláken a udržuje oděvy hebké.

Pračku Ariston Aqualtis můžete také díky systému Super Silent naplánovat na noční praní, neboť dokáže absorbovat i ty nejjemnější vibrace. Z dalších speciálních funkcí a programů u těchto praček můžeme jmenovat funkci snadné žehlení, Super Wash, rychlé praní, extra máchání nebo program denního praní na 30 °C. Kapacita náplně tohoto typu praček je 4,5 kg a třída energetické účinnosti je na stupni A+. Design nové úzké pračky Aqualtis navrhl přední designér značky Ariston Makio Hasuike. Úzké pračky Ariston Aqualtis můžete zakoupit v podobě následujících modelů: Ariston Aqualtis AQSF 129 – model s 1200 ot./min. a digitálním displejem nebo Ariston Aqualtis AQSL 109 model s 1000 ot./min. a LED kontrolkami. Doporučená maloobchodní cena prvního modelu je 17.120 Kč a druhého modelu 15.120 Kč. (Uvedeny jsou celkové prodejní ceny včetně příspěvku na recyklaci a DPH.)