Výstavba v jedné z nejprestižnějších lokalit rodinných domů v současné nabídce společnosti CENTRAL GROUP, Rezidenci Nad Skálou v Kunraticích, úspěšně pokračuje. Ze čtrnácti domů v první fázi prodeje již polovina našla své majitele, o další je živý zájem. Klienti oceňují nejen vysokou úroveň vnitřního i vnějšího provedení, ale zejména široké možnosti změn a nadstandardních prvků vyhovující individuálním potřebám a přáním náročného moderního člověka.

Rozsahem nevelká soustředěná výstavba v lokalitě Rezidence Nad Skálou nachází své příznivce mezi zájemci o mimořádně vysokou kvalitu všech použitých materiálů a těmi, kteří svým novým domovům chtějí dát co nejosobnější výraz. Zastoupeny jsou zde dva moderní typové domy, Progres 9 a Progres 8, který byl oceněn prestižními oceněními Dům roku a Top dům. Oba nabízejí řadu variant v rámci barevnosti fasády a dřevěných obkladů, ze kterých si klienti mohou vybírat a sladit je například s barvou dřevěných Eurooken. Podstatnější jsou pak samozřejmě úpravy dispozice domů a vnitřního vybavení. „Co nás velmi překvapilo, je například velký zájem o instalaci plynového krbu. Klienti ho volí většinou z důvodu většího pohodlí a čistoty při provozu. Možnost instalace těchto krbů je naší novinkou,“ řekl Milan Jirásko, konzultant oddělení klientských změn.

Luxusní provedení REZIDENCE, které je v této lokalitě již v základní ceně, má samo o sobě vysoký standard kvality, ale v případě zájmu o další zvyšování komfortu, CENTRAL GROUP vychází svým klientům maximálně vstříc. Právě raná až střední fáze výstavby je pro plánování a uskutečnění i rozsáhlejších úprav ideální. Pro zájemce o luxusní nové bydlení, kteří mají o podobnou individualizaci zájem, je důležité koupi správně načasovat, aby byla realizace jejich přání možná. Exkluzivní rodinné domy v Kunraticích budou dokončeny v prosinci 2006. Ceny se zde pohybují od 13,5 mil. Kč včetně pozemku a DPH. V základní ceně jsou zahrnuty dřevěné podlahy ve všech obytných místnostech, již zmíněná dřevěná Eurookna, podlahové vytápění v koupelnách, klempířské konstrukce z titanzinku, a z vnějších prvků například zámková dlažba na přístupech a příjezdech k domu a moderní oplocení s vraty na dálkové ovládání.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.