Společnost Orco Property Group byla dne 4. června 2007 během gala večera mezinárodního veletrhu CEPIF (Central Europe Property & Investment Fair) ve Varšavě oceněna jako „Nejlepší developer“ v kategorii rezidenčních projektů za Avenue Gardens.

„Ocenění „Nejlepší developer“ udělené zástupci CEPIF a Herald Tribune má pro nás velký význam, protože vyjadřuje názor středoevropského trhu. Této ceny si velmi vážímea jsme potěšeni, že Orco Property Group je na trhu a mezi realitními odborníky vnímána jako významná společnost v tomto regionu,“ řekl Douglas Noble, ředitel varšavské pobočky Orco Polsko.

Cena „Nejlepší developer“ je určena společnostem působícím v regionu střední a východní Evropy a je udílena pod záštitou CEPIF a International Herald Tribune během veletrhu CEPIF (Veletrh nemovitostí a investic ve střední Evropě), který se konal letos již počtvrté ve Varšavě. Developeři byli oceněni v šesti kategoriích: kanceláře, nákupní centra, skladové a logistické prostory, rezidenční projekty, hotely a revitalizace. Vítězové jednotlivých kategorií byli voleni ve dvou fázích – online systémem a v průběhu veletrhu CEPIF.

Avenue Gardens je unikátní rezidenční projekt společnosti Orco Property Group na Andrassy Avenue v centru Budapešti. Tato prestižní adresa je srovnatelná s 5. Avenue v New Yorku a Champs-Elysées v Paříži. Avenue Gardens vyzařuje jedinečnou atmosféru luxusu a výjimečnosti a díky svým nádherným květinovým zahradám tvoří zelený ostrov v samém centru města.

Zdroj: Orco