Realitní trh v České republice je stále dynamičtější, ale úroveň poskytovaných služeb není vždy na požadované úrovni. Proto se společnost Mexx Reality rozhodla sestavit základní vzdělávací program Mexx Academy pro začínající makléře. Program je určen pro ty, kteří se chtějí stát realitním makléřem a nemají s touto činností dosud žádnou zkušenost. Během dvouměsíčního tréninku získají posluchači teoretické znalosti a pod dohledem zkušených koučů budou mít možnost řešit i konkrétní reálné případy.

Dle vyjádření Milana Švihly, zodpovědného za Mexx Academy, získají posluchači během 50 hodin v prvním měsíci potřebné znalosti o trhu s nemovitostmi, obchodu, marketingu, daňové problematice a dalších oblastech potřebných pro úspěšné realizovaní obchodu. „Celý program jsme se snažili koncipovat tak, aby si posluchači co nejdříve osvojili základní prostředky, které jsou potřebné pro úspěšné fungování na realitním trhu, a aby měli možnost nácviku reálných situací. Proto program obsahuje například i modul s prezentačními dovednostmi, zvládání námitek a typologii zákazníka,“ říká Švihla, manažer Mexx Academy.

Program nabízí po celou dobu trvání možnost využití učebny s počítači, připojením na internet, kamerami a zpětným projektorem. Úspěšní absolventi kurzu mohou po jeho ukončení nadále spolupracovat s Mexx Reality. Celý vzdělávací program je pro absolventy, kteří poté zůstanou pracovat u společnosti, zdarma.

„Máme zkušenosti, že se do programu hlásí jak středoškoláci, tak i vysokoškoláci,“ upřesňuje Švihla. Pro přijetí do kurzu není nutné prokazovat předcházející praxi, a mohou se tak přihlásit i čerství absolventi. „Jsme si vědomi toho, že kvalita služeb na realitním trhu je velmi nevyvážená, a pevně věříme, že vzdělávací program Mexx Academy pomůže zlepšit úroveň poskytovaných služeb v celém oboru,“ dodává Milan Švihla.

Vzdělávací program Mexx Academy trvá dva měsíce, během nichž účastníci získají všechny potřebné a důležité znalosti pro práci realitního makléře. V průběhu druhého měsíce si budou moci pod dohledem zkušeného lektora vyzkoušet realizaci svých vlastních prvních případů.

-Mexx Reality-