Chcete změnit interier svého bytu nebo si jen tak pro potěšení pořídit nějaký doplněk k zútulnění domova? Nebo jste zvědaví, jakým směrem kráčí vývoj v zařizování interiéru? Rezervujte si termín 6. – 9. září 2007 pro návštěvu nejrozsáhlejší a nejvšestrannější přehlídky týkající se bydlení – veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair! V těchto dnech právě na výstavišti INCHEBA EXPO PRAHA v Holešovicích vrcholí přípravy tohoto setkání zájemců o novinky v oboru interiérů a bydlení s výrobci nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků. Levé křídlo Průmyslového paláce stejně jako u předchozích ročníků obsadí expozice moderního nábytku. Můžeme se těšit na nabídku čalouněného nábytku a sedacích souprav firem Carelli, Semqelb, Sofaland nebo in-Elis. Ideální spojení požadavků na komfortní sezení s lehkostí vzhledu a vysokou užitnou hodnotou nabízí nábytek firmy JECH CZ s.r.o., která je předním výrobcem sedacích souprav a nábytku pro pečovatelství v České Republice. A kdo by odolal zajímavé nabídce masivního nábytku z ušlechtilých dřev firmy Rosewood? Kuchyně a jejich vybavení uvidíme na stáncích firem Antico, Elben, Ilve, A.F.S. Za představitele vestavných skříní jmenujme např. Woodface, Sten a AZ Skříně. Na své si přijdou i milovníci stylového nábytku, který bude v pravém křídle Průmyslového paláce zastoupen např. firmami Viola EU, SOB nábytek nebo Steblová s.r.o., téměř 55letou tradicí výroby se může pochlubit český značkový nábytek Montero firmy Intermont.

Velmi zajímavá bude sekce vestavěných částí interiéru v pravém křídle, zejména expozice výrobců a prodejců podlahovin. Mezi nejvýznamnější patří opět Zahradník parket, IBC parkety, Podlahy Heth. S praktickou nabídkou přichází firma City Self-Storage: pod heslem Moderní sklad a bezpečný sklep přináší řešení skladovacích prostor – pronájem bezpečné skladovací kóje. Určitě neujdou naší pozornosti ani expozice bytových doplňků a uměleckých předmětů do bytu, zastoupených například firmami Arfo, Essentia nebo PRO-BYT. Zájem vzbudí i prezentace zajímavých elektrospotřebičů pro domácnost, za všechny jmenujme např. firmu Domoswiss, která uvedla na trh žehlící systém švýcarské firmy Laurastar, který pracuje na principu automatické páry 160° teplé, nebo firmu Amica, která nejen nabídne ve svém předváděcím kamionu před Průmyslovým palácem kvalitní nádobí a kuchyňské spotřebiče, ale uspořádá také oblíbené Lekce vaření pro každého.

Pozornost si určitě zaslouží střední hala Průmyslového paláce, kde budou zastoupeny ložnice, ložní prádlo a bytový textil. Významný český výrobce, firma Purtex, představí širokou nabídku matrací, doplněnou o lamelové rošty a ložní soupravy. Vše, co souvisí s klidným spánkem najdou návštěvníci na stánku společnosti Centrum zdravého spánku, která kromě dřevěného a kovového ložnicového nábytku, lamelových roštů a matrací nabízí i vodní postele. Zájemci o kompletní postel včetně moderního dekoračního přehozu by neměli minout expozici firmy Jacques & partner, která na veletrhu uvede novinku v oblasti materiálu pro výrobu matrací - tzv. Energy Foam. Elegantní i praktické ložní prádlo návštěvníkům nabídnou Czechtex a Cimex, firmy věrné svému oblíbenému veletrhu, ale i někteří noví vystavovatelé, např. Studio Moderna. Krásná stylová střední hala poskytne prostor také soutěžím Grand prix veletrhu v Salonu novinek a designu, jejíž vítěz získá kromě ocenění Grand prix také 25 m2 výstavní plochy na dalším veletrhu Pragointerier zdarma, a soutěž pro výrobce, návrháře a dekoratérská studia - Okno a styl, která bude jistě vítaným zdrojem inspirace. Veletrh Pragointerier nás baví! Na co se ještě můžeme těšit na veletrhu Pragointerier? Tradičně nebude chybět bohatý doprovodný program a soutěže pro návštěvníky i vystavovatele. Novinkou letos bude návštěvnická soutěž o letenky. K příjemné atmosféře veletrhu každý den přispěje vystoupení populárních zpěváků, např. Nadi Urbánkové, Petry Černocké, Jana Vančury a dalších.

Veletrh je svým podzimním termínem ideální příležitostí k hledání nápadů a inspirace na dárky pro své blízké, stejně jako pro realizaci vylepšení interiéru a zkrášlení domova „ještě před Vánoci“. Návštěvníci veletrhu budou moci jako každoročně využít zajímavých veletržních slev.

Organizátor zajistil pro návštěvníky po dobu veletrhu kyvadlovou autobusovou dopravu ze stanice metra Nádraží Holešovice zdarma. Pro bližší informace kontaktujte: Incheba Praha, spol. s r.o., tel.: 00420 220 103 480 nebo navštivte internetové stránky www.incheba.cz/living