Mezinárodní koncern Sanitec, největší evropský výrobce koupelnových výrobků, přichází se širokou paletou atraktivních výrobních novinek značek KERAMAG a KOLO. Na veletrzích ISH 2007 ve Frankfurtu nad Mohanem a SHK v Brně se největšímu zájmu těšilo dvojumyvadlo Renova Nr. 1 Plan a závěsné klozety a bidety Quattro. Další novinky představujeme v tomto článku.

Exkluzivní novinky KERAMAG Koupelnová řada 4U4U představuje kompletní koupelnovou sérii od firmy Keramag, umožňující díky bohatému programu keramiky, nábytku a van nejrůznější varianty uspořádání koupelny. Umyvadla disponují velkým oválným vnitřním prostorem a poskytují velké odkládací plochy. Zajímavým řešením pro početnější rodiny s malou koupelnou je umyvadlo o šířce 52 cm a vyložení 58 cm, ve kterém se mohou pohodlně mýt i 3 osoby najednou. Závěsný klozet se dodává se skrytým upevněním a odnímatelným klozetovým sedátkem s automatickým pozvolným sklápěním.

Koupelnová série Era od Keramagu je mnohostranně Koupelnová řada ERAinterpretovatelná. V moderním stylu vytváří umyvadlo v kombinaci s chromovaným křížovým podstavcem chladně luxusní atmosféru. Při klasickém ztvárnění v kombinaci s tvarově sladěným sloupem nebo vysoce kvalitním koupelnovým nábytkem z pravého dřeva v odstínu palisandr nebo černém laku připomíná luxusní design začátku 20. století.

Nová generace umyvadel, klozetů, bidetů a van Renova Nr. 1 Plan, uvedená na trh před rokem, se rozšiřuje o nové dvojumyvadlo široké 130 cm a asymetrické umyvadlo, nabízené v šířce 75 cm s odkládací plochou vlevo nebo vpravo. Lze je kombinovat se spodními skříňkami, poskytujícími prakticky rozdělený úložný prostor, a zrcadly v příslušné šířce.

Koupelnová řada Nr.1Plan

Všechny keramické výrobky jsou k dispozici s ušlechtilou glazurou „KeraTect“, odolnou vůči nečistotám se zárukou 30 let.

Novinky KOLO koupelnová řada QuattroZcela nové možnosti pro stylové vybavení koupelny otevírají závěsné klozety a bidety Quattro z programu Kolo, které se po přesunutí výroby do německého závodu znovu zařazují do nabídky. Tvary uvedených výrobků stejně jako stávajících umyvadel Quattro přesvědčí uživatele, náročné na design, svými jasnými liniemi a minimalistickými tvary, které nádherně korespondují s příslušným koupelnovým nábytkem. Všechny keramické výrobky Quattro jsou standardně dodávány se snadno čistitelným povrchem Reflex Kolo.

Koupelnová řada CapriceNový koncept vysoce funkčního nábytku a doplňků Caprice byl vyvinut v souladu s nejnovějšími trendy. Nábytek na první pohled upoutává módním tvarem. Uživatelé však jistě ocení i jeho vysoce kvalitní provedení, bohatý úložný prostor a řadu předností, které tento nábytek nabízí: skříňky pod umyvadlo jsou vybaveny výsuvnými zásuvkami s přihrádkami pro snadné udržování pořádku, zásuvky a dvířka mají systém tichého dovírání, na zrcadla a svislý boční panel lze jednoduše zavěsit držák na skleničku, odkládací poličky nebo věšák na ručník.

Inovovaná asymetrická vana NEO Plus 160 cm přináší do koupelen svěží moderní linie s hladkou vrchní plochou a vyšší hloubkou, umožňující blahodárnou koupel i v menší koupelně. Prvním krokem je inovace vany 160 cm, později budou inovovány i vany Neo 150 a 140 cm. Vyrábí se z vysoce kvalitního akrylátu Lucite®, v levém i pravém provedení, na přání jsou k dispozici s různými variantami hydromasážních systémů.

Koupelnová řada Caprice Sprchové kouty Fresh Sprchové kouty Niven
Koupelnová řada Neo Plus

Nové sprchové kouty Fresh přesvědčují svou vysokou kvalitou za výbornou cenu. Ložiskové pojezdy v horních i dolních závěsech dveří, možnost odklonění dveří pro snadné čištění, oboustranná madla, výplň z pravého bezpečnostního skla v několika dekorech, bílé nebo stříbrné profily a několik dalších předností učiní koupelnu s koutem Fresh elegantní a plně funkční po mnoho let. Čtvrtkruhový kout 90 x 90 cm s výplní z čirého skla stojí 8.790 Kč, čtvercový 7.750 Kč bez DPH.

Program výjimečně elegantních bezrámových sprchových koutů Niven se rozšiřuje o pevnou stěnu v šířce 100 cm a nové rozměry dveří do niky i pro kombinaci s pevnou stěnou, které jsou ve všech žádaných velikostech 80, 90, 100 a 120 cm.

-Sanitec-