Před nedávnem jsme přivítali nový rok a nyní již zahajujeme nadcházející stavební sezónu. Veletržní správa Omnis Olomouc, a. s., nabízí seriál stavebních výstav pod názvem STAVÍME, BYDLÍME, a region Slovácka je tím prvním, kde se uskuteční. Již počtrnácté se ve dnech 30. - 31. ledna otevřou brány Domu kultury Horní Valy Hodonín, aby přivítaly všechny zájemce o stavebnictví, kteří chtějí buď stavět od základů, nebo rekonstruovat či modernizovat stávající bydlení, získat nové informace, využít široké nabídky služeb, ale hlavně se osobně setkat se svými dodavateli. Dlouholeté průzkumy nám také potvrdily, že tento typ výstav pravidelně navštěvují architekti, projektanti a odborní pracovníci prováděcích firem, kteří zde nacházejí množství cenných informací, novinek, nově zaváděných technologií v oblasti stavebnictví, interiérového i exteriérového vybavení. Jednou větou, inspirace pro všechny.

A co konkrétně hodonínská výstava nabídne? Základ tvoří maloobchodní i velkoobchodní nabídka stavebních materiálů - stavebnin, šamotových výrobků, komínových vložek, cihlových bloků Heluz, střešních krytin, betonových a zámkových dlažeb, pórobetonových tvárnic aj. Dále zde najdeme kompletní dodávky střešních konstrukcí rodinných domů, škol, školek, bytových domů, historických objektů včetně kostelů a kapliček, výrobu eurooken, eurodveří a veškerých výrobků z masivu dle přání zákazníka. Novinkou na našem trhu je výroba a montáž fiberglassových oken a dveří.

Nechybí nabídka služeb v oblasti kompletních rekonstrukcí rodinných domků, půdních vestaveb a nástaveb bytových domů. Ti, kdo mají problémy s vlhkostí zdiva, jistě přivítají technologii nedestruktivního odvlhčení zdiva - trvalým působením specifického elektromagnetického pole se poruší elektrochemická a elektrostatická rovnováha vzlínajícího systému tak, že dochází k rozpadu molekulových svazků vody ve zdivu vázaných pouze slabými silami, a tím vzniklé nabité molekulové podsvazky s ionty, tj. vlhkost, putují za pomoci gravitace zpět k zemině. Uvedená technologie zabezpečuje nejen odvlhčení, ale ve značné míře i odsolení zdiva.

Vytápění a klimatizace je nedílnou součástí nových i rekonstruovaných staveb, proto i tepelná čerpadla nebo krby zde mají své zastoupení, vše doplněno regulačními zařízeními, jakož i komínovými a ventilačními hlavicemi.

Pro zájemce o vrata, vratové systémy, rolety, žaluzie, brány, pohony a mříže je připravena široká škála těchto výrobků.

A co úklid – tento sortiment bude zastoupen centrálními vysavači a jejich využitím v domácnostech i firmách. I pro ty, kteří chtějí obnovit své ložnice, je připravena nabídka toho nejlepšího v oblasti zdravého spaní včetně postelí, roštů, matrací a přikrývek. I ošetřující balzámy na dřevo, kůži mají své místo na výstavě, nebude chybět nabídka služeb v oblasti malířství, natěračství a dekorace. Samozřejmostí je účast finančních ústavů, poradenství v oblasti realit a další.

Nabídka je vskutku bohatá, proto věříme, že opravdu každý zde najde to, co potřebuje ke splnění svých záměrů, a využije získaných informací a kontaktů ve svůj prospěch. Výstava bude zahájena ve středu 30. ledna v 9.00 hodin a návštěvníci mohou do prostor Domu kultury zavítat do 18. hodiny, ve čtvrtek 31. ledna opět začínáme v 9.00 hodin a brány Domu kultury se uzavřou v 17.00 hodin.

Na vaši návštěvu se těší pracovníci pořádající společnosti Omnis Olomouc, a. s. Více informací naleznete na www.omnis.cz.